Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 11:46

Κερδίστε το βιβλίο «Ο κόσμος της θάλασσας» σε αγγλική έκδοση

 

Αφιερωμένο στα μυστικά που κρύβει ο βυθός.

«Ο κόσμος της θάλασσας» δημιουργήθηκε από το Δημήτρη και την Αγγελική Πάφρα, δύο αδέλφια από την Αμάρυνθο με σκοπό να γνωρίσει ο αναγνώστης τους θαλάσσιους οργανισμούς και να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με θέματα που αφορούν την θαλάσσια ζωή. Κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις “Βοokstars” το 2021 και σήμερα, σε αγγλική έκδοση, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο αυτό, εισάγει τους αναγνώστες στην πλούσια ποικιλομορφία των θαλάσσιων οργανισμών, από τους μικρότερους μικροοργανισμούς έως τα μεγαλύτερα θαλάσσια θηλαστικά. Ενσωματώνει πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση, την κατανομή, τη βιολογία, την οικολογία και την απάντηση στα ερωτήματα “τι;”, “πού;” και πώς;”.

Μέσα από ζωντανές περιγραφές και εντυπωσιακές φωτογραφίες (500 πραγματικές φωτογραφίες), οι αναγνώστες θα αποκτήσουν μια εκτίμηση για την τεράστια ποικιλία της ζωής κάτω από τα κύματα.

«Ο κόσμος της θάλασσας» είναι ένα βιβλίο για όλους όσους ενδιαφέρονται για τη θάλασσα, από τον θαλάσσιο βιολόγο μέχρι τον φυσιολάτρη ή τον δύτη που εξερευνά τις ακτές και όχι μόνο και προσφέρει ένα συναρπαστικό και κατατοπιστικό ταξίδι στο απέραντο και όμορφο βασίλειο της θάλασσας.

 

 

 

Η «Ε» κληρώνει ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο κόσμος της θάλασσας", σε αγγλική έκδοση, που λήγει στις 10 Μαΐου.

Μπείτε στην κλήρωση ΕΔΩ

O διαγωνισμός έληξε. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο νικητής.