Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 09:22

Αστρολογία – 02/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Για ακόμη μια ημέρα η Σελήνη κινείται στον 11ο σου και αυξάνει την διάθεση για ελευθερία στις δραστηριότητες σου αλλά και αντιδράσεις για οτιδήποτε μη καινοτόμο που δεν οδηγεί σε περαιτέρω εξέλιξη. Οτιδήποτε συντηρητικό και συμβατικό δεν σου ταιριάζει πολύ περισσότερο δε, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 2ο σου. Θα προκύψουν έξοδα που μάλλον σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομικές ατασθαλίες προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις δυσκολία να προσαρμοστείς και να είσαι συγκεντρωμένος/η στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 10ο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 1ο σου. Ισως δείξεις επιπολαιότητα, για εργασίες που πρέπει να γίνουν, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με τους/ις συνεργάτες, ακόμη και τον/η εργοδότη σου. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πρόσεχε τις υπερβολές γενικότερα και προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου.

 

Δίδυμοι

Αρκετά καλή διάθεση για να ασχοληθείς κυρίως με πράγματα που δεν συνηθίζεις να κάνεις, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 12ο σου. Τάση για ονειροπόληση, για πνευματικές ασχολίες παρά πρακτικές, με αποτέλεσμα να πάει πίσω το καθημερινό σου πρόγραμμα. Θα έχεις αυξημένη διάθεση για ελευθερία κινήσεων και είναι πιθανό να βγουν στην φόρα κρυμμένα μυστικά. Το βράδυ που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο σου, θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά σου.

 

Καρκίνος

Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια υπαρξιακά ζητήματα στα οποία δεν θα πάρεις απαντήσεις με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 8ο σου γιατί θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 11ο σου θα φέρει αντιδράσεις όταν νιώθεις πως βάλλεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο το καλό είναι πως εκεί που θα πέφτει η διάθεσή και η ψυχολογία σου όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 11ο σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 7ο σου θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και διάθεση για εξωστρέφεια και επικοινωνία. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 10ο σου, θα έχεις την όρεξη να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα με τον/η σύντροφό σου, αλλά οτιδήποτε μοιάζει με υποχρέωση θα σε εκνευρίζει. Αν πάλι, για κάποιο λόγο χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα, τα σχέδια σου στον επαγγελματικό χώρο και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, θα αντιδράσεις έντονα και μπορεί να καυγαδίσεις στην δουλειά ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

 

Παρθένος

Συγκαταλέγεσαι στους πρακτικούς ανθρώπους και σήμερα θα έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας με την Σελήνη στον Υδροχόο στον 6ο σου, όμως με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 9ο σου, όλο και κάτι θα προκύπτει που θα ανατρέπει τα σχέδια σου και θα σε βγάζει εκτός προγράμματος. Από την άλλη πλευρά θα έχεις τελείως επιπόλαιη και χαλαρή διάθεση και θα ονειρεύεσαι ταξίδια. Αργά το βράδυ με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχεις κοινωνική διάθεση και μπορεί να το ρίξεις στα μηνύματα και στα τηλεφωνήματα.

 

Ζυγός

Αρκετά καλή διάθεση θα έχεις σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Υδροχόο στον 5ο σου. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 8ο σου, αν και Μεγάλη εβδομάδα ξεχνάς έθιμα και παραδόσεις και έχεις έντονη ερωτική διάθεση. Δεν είναι καλή ημέρα για τα οικονομικά σου γι’ αυτό λίγη περισσότερη προσοχή στην διαχείριση οφειλών. Το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο σου, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και θα προγραμματίσεις τις αυριανές σου υποχρεώσεις.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 4ο σου, θα είσαι εσωστρεφής, θα επιθυμείς την ησυχία σου, αλλά ησυχία δεν θα βρίσκεις μιας και θα νιώθεις διαρκώς κάποιοι να σε προκαλούν με την στάση τους. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 7ο σου είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα με συνεργάτες/τιδες. Θα ξεσπάσεις και θα τα βάλεις με όλους/ες και όλα και «όποιον πάρει ο χάρος». Ο/Η σύντροφος σου θα έχει διάθεση για ελευθερίες που εσύ θα δυσκολεύεσαι να δώσεις και μπορεί να έρθετε σε κόντρα.

 

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Υδροχόο στον 3ο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 6ο σου, θα έχεις αυξημένη κινητικότητα για δουλειές ρουτίνας, ίσως και ένα κοντινό επαγγελματικό ταξίδι και διάθεση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες και επαφές. Στις δοσοληψίες σου να είσαι προσεκτικός/ή γιατί μπορεί να είσαι αρκετά χαλαρός/ή και να σου ξεφύγουν κάποια πράγματα. Κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμα σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και γενικά να έχεις ευερέθιστο νευρικό σύστημα, ωστόσο δεν είσαι από εκείνους/ες που χαλούν εύκολα την ζαχαρένια τους.

 

Αιγόκερως

Δύσκολη ημέρα ξημερώνει για τα οικονομικά σου με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 2ο σου και σε τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Δία από τον 5ο σου. Δεν θα είσαι καλός/ή στις διαπραγματεύσεις, θα είσαι επιπόλαιος/η και παράλληλα ανασφαλής, με αποτέλεσμα να μην διαχειρίζεσαι σωστά οικονομικές υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά και να έχεις απρόβλεπτες συμπεριφορές που δεν θα σε ωφελήσουν. Απόφυγε ρίσκα και σπατάλες, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλλοπρόσαλλη και επαναστατική διάθεση των παιδιών σου.

 

Υδροχόος

Για ακόμη μια ημέρα η Σελήνη στο ζώδιο σου στον 1ο σου σε κάνει έξαλλο με οτιδήποτε σε δεσμεύει και καταπιέζει. Πολύ περισσότερο που σήμερα θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Δία από τον 4ο σου. Θα έχεις εγωιστικές διαθέσεις, δυσκολία να προσαρμοστείς σε κανόνες που επιβάλλονται από την οικογένεια και την κοινωνία. Αδυναμία συγκέντρωσης και ανάγκη να ασχοληθείς με διαφορετικά πράγματα από αυτά που είναι προγραμματισμένα. Η συμπεριφορά σου θα φέρει προβλήματα στην σχέση σου εκτός και αν έχει παρόμοιες διαθέσεις και ο/η σύντροφος,

 

Ιχθύες

Καθόλου επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο στον 12ο σου. Θα είσαι εσωστρεφής, μυστικοπαθής εκτός και αν σου «πατήσει κάποιος/α τον κάλο» με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 3ο σου, όπου εκεί θα σε δει και δεν θα σε αναγνωρίζει. Αν κάποιος/α προσπαθήσει να σε πιέσει να εξωτερικευτείς θα βγουν άπλυτα στην φόρα που δεν θα ωφελήσουν κανέναν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν, απόφυγε τις συναναστροφές αν πραγματικά αυτό επιθυμείς και μην αφήσεις κανέναν/μία να σε ταράξει.