Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 15:30

Συννεφιασμένη η Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση (Βίντεο)

Την Τρίτη η μέρα δε θα είναι ηλιόλουστη, καθώς περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, αλλά θα είναι μια πιο ζεστή μέρα, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται το πρωί, οι οποίες κατά της διάρκεια της ημέρας πρόσκαιρα θα πυκνώνουν τόσο στα ηπειρωτικά, όσο και στα νησιά. Η αστάθεια θα είναι γενικά περιορισμένη, με αποτέλεσμα οι βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα να περιοριστούν στα βόρεια ορεινά και θα είναι μικρής έκτασης.

Η κατά περιόδους πυκνή συννεφιά θα παραμείνει και τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα άνοδο και θα φτάσει το μεσημέρι τους 25 – 26 βαθμούς στα δυτικά και τους 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, έως 29 τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά. Σε άνοδο οι μέγιστες τιμές στο Αιγαίο, θα κυμανθούν κοντά στους 24 – 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις στα πελάγη 2 – 3 μποφόρ. Στα νότια, το νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο θα είναι δυτικοί έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πιο πυκνές από το απόγευμα και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 15 – 28 βαθμούς και οι άνεμοι νότιοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 – 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι μεταβλητοί, θα στραφούν σε νότιους 2 – 4 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο του Mega: