Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 12:10

Κερδίστε το βιβλίο "Η αξία του να είσαι χρήσιμος" (ΝΙΚΗΤΗΣ)

Από τις εκδόσεις "Πεδίο"

Η αξία του να είσαι χρήσιμος αποτελεί μια συναρπαστική αναζήτηση για την ουσία της χρησιμότητας. Το βιβλίο αναδεικνύει, μέσα από διεξοδικές επιστημονικές έρευνες και αναζητήσεις, τη σημασία της χρησιμότητας στην προσωπική μας ζωή, στην κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα. Μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε τον πραγματικό μας ρόλο στον κόσμο απαντώντας σε καίρια ερωτήματα όπως: Ποια είναι η σημασία της χρησιμότητας στη ζωή μας; Πώς μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά την κοινωνία και τον κόσμο μέσω της χρησιμότητας; Πώς, πρακτικά, μπορούμε να αναπτύξουμε τη χρησιμότητά μας;
Κάθε πράξη χρησιμότητας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή των ανθρώπων γύρω μας. Η αξία του να είσαι χρήσιμος είναι τρόπος ζωής που απαιτεί συνειδητή προσπάθεια και συνεχή αυτοαξιολόγηση. Υπάρχει μία μόνο επιλογή: να είμαστε χρήσιμοι. Μόνο έτσι νιώθουμε πληρότητα.

 

Χρήσιμος άνθρωπος σήμερα είναι αυτός που είναι αφοσιωμένος στη βελτίωση της κοινότητάς του, επιμένει στους στόχους του και δεν εγκαταλείπει εύκολα, είναι καινοτόμος, δημιουργικός και έχει καλές δεξιότητες επικοινωνίας.
Η ευτυχία είναι ένα υποπροϊόν της χρησιμότητας.
 
 


Ενας τυχερός επισκέπτης ή επισκέπτρια του eleftheriaonline.gr θα κερδίσει το βιβλίο: "Η αξία του να είσαι χρήσιμος" του Θοδωρή Σπηλιώτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πεδίο".

Ο διαγωνισμός έληξε.

 

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Τέλλου Βασιλική. 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Θοδωρής Σπηλιώτης στην "Ε" για το νέο του βιβλίο