Επιμέλεια: Βασίλης Δικαιουλάκος, αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Φ. Παράρτημα Μεσσηνίας
H παράσταση "Επιστροφή στο φόνο", βασισμένη στην ιστορία μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι «Πέντε Μικρά Γουρουνάκια» θα ανέβει την Παρασκευή 10/5 στις 6.30 μ.μ. και στις 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο…
Η Ανοιξιάτικη Γαλόπιτα ή Γαλατόπιτα, είναι ένα γλυκό που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αγροτική κουζίνα.
Τη γιορτή της Ανοιξης, την Πρωτομαγιά θα γιορτάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών "Ο Άγιος Νικόλαος" με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωτηριανίκων στους Άνω Δολούς. Η γιορτή θα γίνει την Τρίτη του…
Ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη πριν από λίγο στην ηγεσία του κόμματος, με ποσοστό 89,81%.
Έχει ξεκινήσει από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Ο υποψήφιος διδάκτωρ Θαλάσσιας Βιολογίας Δημήτρης Πάφρας στην "Ε".
Του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, αρχισυντάκτης του «Αλεξανδρινού Ταχυδρόμου» (με παρεμβάσεις Παναγιώτη Μπαζίγου)
Εικόνες και κατάσταση που δε συνάδουν με ένα σύγχρονο λιμάνι συναντά κανείς στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Κυπαρισσίας.
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 17:25

Christmas and Easter only Χριστιανοί

Γράφει ο Ιωάννης Π. Μπουγάς
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Γυφτάκη με τίτλο “Φλόγες στα κύματα” προσκαλούν την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 8 μ.μ. το βιβλιοπωλείο “Βιβλιόπολις” και οι εκδόσεις “Χάρτινη Πόλη”, στον κήπο…
Στην έκδοση του 2ου τεύχους του περιοδικού «Αρμενιστής» προχώρησε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και είναι πλέον διαθέσιμο στο ekt.gr.
Ξεκινάει από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα.
Η Γαλλία επανέλαβε σήμερα τη «σθεναρή αντίθεσή» της σε μια ισραηλινή επίθεση στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, την ώρα που το…
Μαζί με τις αργίες του Πάσχα, περνάνε και οι ξέγνοιαστες μέρες για τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.
Μέχρι τέλος Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους όσοι πήραν το 2023 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.
Την Τρίτη η μέρα δε θα είναι ηλιόλουστη, καθώς περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, αλλά θα είναι μια πιο ζεστή μέρα, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει.
Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο κορίτσι έπεφτε…
Τη διεξαγωγή 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Τρίτη 21 Μαΐου, για το ζήτημα της ακρίβειας και των μισθών, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία.
Σελίδα 1 από 12501