Έχει ξεκινήσει από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Ξεκινάει από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα.
Την Τρίτη η μέρα δε θα είναι ηλιόλουστη, καθώς περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, αλλά θα είναι μια πιο ζεστή μέρα, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει.
Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο κορίτσι έπεφτε…
Τη διεξαγωγή 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Τρίτη 21 Μαΐου, για το ζήτημα της ακρίβειας και των μισθών, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία.
Καλοκαιρία θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, ενώ μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα…
Συνελήφθη ένας 87χρονος ο οποίος έσερνε με το αγροτικό φορτηγό του έναν σκύλο που είχε δεμένο με σχοινί, με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο να χάσει τη ζωή του.
Ο εργατολόγος, Διονύσης Ρίζος, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ μεταξύ άλλων για το τι ισχύει για την εξαήμερη εργασία και τον λόγο για τον οποίο μεταφέρθηκε η αργία της…
Ένα 5χρονο παιδί τραυματίστηκε από πόρτα σχολείου στην περιοχή του Δομοκού, χωρίς ωστόσο να εμπνέεται ανησυχία για τη ζωή του.
Τραγικός ήταν και το φετινό Πάσχα ο απολογισμός καθώς παρά τους εντατικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ το Μεγάλο Σάββατο για τον εντοπισμό ατόμων με κροτίδες και βεγγαλικά, καταγράφηκαν επτά ακρωτηριασμοί.
Το Μεγάλο Σάββατο στ’ Απεράθου γίνονται οι προετοιμασίες για την Ανάσταση.
Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι αίθριος, καθώς αναμένεται μια ηλιόλουστη μέρα.
Mια από τις ηγετικές μορφές της ελληνικής ροκ σκηνής, o Αντώνης Τουρκογιώργης, έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια, ύστερα από πολύχρονη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Νεκρή ανασύρθηκε, σύμφωνα με το Λιμενικό, μία γυναίκα μέσα από την θάλασσα, στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας, η οποία είχε πέσει στο νερό με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ανήλικο το επικίνδυνο παιχνίδι με κροτίδες, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ανάσταση στον Νέο Κόσμο ήταν εκρηκτική καθώς τα πέριξ του ιερού ναού της Αναλήψεως γέμισαν με βεγγαλικά, εκρηκτικά αλλά και μολότοφ.
Τραγωδία σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, καθώς γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.
Ηλιόλουστος αλλά και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός στη χώρα, σήμερα Κυριακή του Πάσχα.
Στα Ιεροσόλυμα μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.
Σελίδα 1 από 2076