Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος ο Αϊ Γιώργης στο Χαρακοπιό.
Επιχείρηση διακομιδής 6χρονου κοριτσιού από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
 Το αδιαχώρητο έγινε την Κυριακή του Πάσχα στην Κορώνη καθώς επισκέπτες από διάφορα μέρη έσπευσαν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην "Βαρκαρόλα", τη βραδιά των ευχών που πραγματοποιήθηκε για 9η…
Τη γιορτή της Ανοιξης, την Πρωτομαγιά θα γιορτάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών "Ο Άγιος Νικόλαος" με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωτηριανίκων στους Άνω Δολούς. Η γιορτή θα γίνει την Τρίτη του…
Εικόνες και κατάσταση που δε συνάδουν με ένα σύγχρονο λιμάνι συναντά κανείς στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Κυπαρισσίας.
Της Αννας Αγγελίδου, anagelidou@yahoo.gr
Με την δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στη Μητρόπολη Μεσσηνίας.
Από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία έπεσε στην αυλή τους στην Καλαμάτα τραυματίστηκαν ένας 64χρονος και η 37χρονη κόρη του.
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Ανδρούσας.
Το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στην πόλη του Ναυπλίου αποτελεί τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόλη.
Με λαμπρότητα και σε κλίμα πνευματικής χαράς, τελέσθηκε στην πόλη της Καλαμάτας η Ακολουθία της Ανάστασης.
Πασχάλιος ποιμαντορική εγκύκλιος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στον Αγιο Φλώρο αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.
Στα δάχτυλα του χεριού τραυματίστηκε ένας 28χρονος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην προσπάθειά του να πετάξει μία κροτίδα.
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μπαλκόνι διαμερίσματος 4ου ορόφου στην πλατεία Ταξιαρχών στο κέντρο της Καλαμάτας.
Τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες συνέβη πριν λίγη ώρα στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας -Φαρακλαδας, περίπου στο ύψος της διασταύρωσης για Ξηρόκαμπο.
Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο.
Ένα από τα σημαντικότερα βυζαντινά μνημεία της Πελοποννήσου βρίσκεται στη Τριφυλία και πιο συγκεκριμένα στη Χριστιανούπολη.
Ένα εντυπωσιακό τετραήμερο στα Θεσσαλικά Αγραφα, τέλος Απριλίου, πέρασαν οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας "Ο Ευκλής".
Σελίδα 1 από 2319