Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 17:47

Άσχημες εικόνες στο λιμάνι Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Εικόνες και κατάσταση που δε συνάδουν με ένα σύγχρονο λιμάνι συναντά κανείς στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Κυπαρισσίας.

Από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο τα προβλήματα που υπάρχουν στα λιμενικά έργα που έχουν γίνει, αφού έχει υποστεί σημαντικές ζημιές η κατάληξη του προσήνεμου μόλου.

Προβλήματα υπάρχουν και στο περιβάλλοντα χώρο, κάτι που μας επεσήμαναν και κάτοικοι της περιοχής. Κολόνες σπασμένες, καλώδια που εξέχουν, πίλαρ ρεύματος ανοιχτά και χορταριασμένα αρκετά σημεία. Αυτή δεν είναι μόνο η εικόνα που αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται τη περιοχή διά θαλάσσης -καθώς μη ξεχνάμε το λιμάνι της Κυπαρισσίας αποτελεί μια ακόμη πύλη εισόδου για τη περιοχή-, αλλά και όσοι κάθε μέρα βρίσκονται στο λιμάνι για περίπατο. καθώς καθημερινά κατακλύζεται από δεκάδες πολίτες.

Η τελευταία δε κακοκαιρία με τους ισχυρούς ανέμους πρόσθεσε ένα ακόμη πρόβλημα , καθώς κατέρρευσε κολόνα φωτισμού, επιδεινώνοντας την ήδη άσχημη κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται παρεμβάσεις και μάλιστα άμεσα, καθώς το καλοκαίρι έφτασε.

Κ.Μπ.