Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 20:47

Σύλληψη από την Ασφάλεια Καλαμάτας: Εκπαιδευτικός κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός φέρεται ότι αποπλανούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά επί 9 χρόνια ανήλικες μαθήτριες, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε τις πράξεις του.

Ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δήλωνε τηλεοπτικός παραγωγός εκπομπών τηλεμάρκετινγκ σε περιφερειακό κανάλι για να προσεγγίζει τα θύματά του, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του, στα Πατήσια Αττικής. Ο πρώην εκπαιδευτικός κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Προσώρας οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται φέρονται να αφορούν σε 5 ανήλικες μαθήτριες (οι 3 από αυτές αδελφές) και να διαπράχθηκαν ενόσω υπηρετούσε σε σχολεία της Λακωνίας. Κάποιες σκηνές από τα συνολικά 157 πολύωρα βίντεο με 4 από τα θύματά του γυρίστηκαν και στην Αθήνα, όπου μετακόμισε από τη Λακωνία όταν σκοτώθηκε σε δυστύχημα η σύζυγός του, ενώ κατά διαστήματα ζούσε και στην Κόρινθο.

[Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία Σαββατοκύριακο]