Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 13:17

Μεσσηνία: Εκλεψε 25 φύλλα τσίγκου από αγρόκτημα

 

Ένας 33χρονος Έλληνας κατηγορείται για την κλοπή 25 φύλλων τσίγκου αξίας 1.000 ευρώ από αγρόκτημα στην Σπερχογεία, που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη.

Οι τσίγκοι βρέθηκαν μάλιστα στην κατοχή του και επιστράφηκαν στον παθόντα, αλλά ο ίδιος δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όμως από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας που εξιχνίασε την κλοπή, σχηματίστηκε σε βάρος του 33χρονου δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η προαναφερόμενη εξιχνίαση έγινε την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στο νομό. Κατά τη διάρκειά της συνελήφθησαν στη Μεσσηνία συνολικά 12 άτομα και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 54,5 γραμ.

Πιο αναλυτικά, στην αστυνομική επιχείρηση στο νομό συνελήφθησαν:

  • 4 Έλληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: ένας 35χρονος στη Μικρή Μαντινεία με 10 γραμ. χασίς. Ένας 43χρονος στην    Καλαμάτα με 43 γραμ χασίς, καθώς και δύο ακόμα άτομα, ένας 36χρονος και ένας 31χρονος, για κατοχή από κοινού 1,5 γραμ. χασίς.
  • 3 ανήλικοι Ρομά για στέρηση δελτίου ταυτότητας, και συγκεκριμένα: ένας 13χρονος και μία 15χρονη αδέλφια και ένας ακόμα 13χρονος.
  • 2 Έλληνες Ρομά για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Πρόκειται για τον 43χρονο πατέρα των δύο προαναφερόμενων αδελφών χωρίς αστυνομική ταυτότητα, καθώς και της 41χρονης μητέρας του τρίτου εφήβου.   
  • 3 Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.