Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 10:37

15 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

Σε 51 συλλήψεις προχώρησαν την Τρίτη οι αστυνομικές Αρχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 15 στη Μεσσηνία κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης.

Ειδικότερα ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο Ρομά, 25 και 26 ετών, οι οποίοι σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους στην Καλαμάτα - και αφού πρώτα προσπάθησαν να αποφύγουν τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ- βρέθηκαν να μεταφέρουν μία μονάδα κλιματισμού, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν πώς την είχαν στην κατοχή τους και έτσι θεωρήθηκε προϊόν κλοπής.

Συνελήφθησαν επίσης ένας 38χρονος με 9 γραμμάρια χασίς, ένας 41χρονος με 6 γραμμάρια χασίς και μία κροτίδα, 2 Βούλγαροι 18 και 30 ετών στα Φιλιατρά με 6,8 γραμμάρια χασίς, 3 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά και μία σπάθα με λάμα μήκους 36 εκατοστών.

Επιπλέον συνελήφθη ένας 52χρονος για ληγμένη άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατασχέθηκε, ένας 23χρονος ανυπότακτος και μία 52χρονη Ρομά για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού και ένας ακόμα για ρευματοκλοπή.

Τέλος εξιχνιάστηκε κλοπή από λεωφορείο στη Μεσσήνη, η οποία έγινε στις 12 Απριλίου όταν μίας 19χρονη Ρομά άρπαξε πορτοφόλι το οποίο περιείχε 150 ευρώ, αστυνομική ταυτότητα, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Δ.Πλ.