Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 13:50

Λουτράκι: Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι στις 29-30 Απριλίου το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο συνέδριο, στο οποίο  συμμετείχαν Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, συζητήθηκαν θέματα που ενδιαφέρουν τους Απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας, οικονομικά, συνταξιοδοτικά, εκκρεμότητες σχετικές με διεκδικήσεις, κατάσταση των Ασφαλιστικών Ταμείων  και κυρίως η ψήφιση Κανονισμού  για την σύσταση και λειτουργία ενός  Νέου Ειδικού Λογαριασμού που θα προσφέρει ενίσχυση στα μέλη της Ομοσπονδίας και τις οικογένειές τους. 

Με το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου ψηφίστηκε και εκδόθηκε ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται οι θέσεις των Αποστράτων των Σωμάτων  Ασφαλείας, σχετικά με κοινωνικά, οικονομικά, εθνικά θέματα και διεκδικήσεις των αποστράτων.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας μετείχε στο συνέδριο με την βοηθό Ταμία του Συνδέσμου Ευγενία Δουμεντζιανου, η οποία είναι μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, καθώς και με τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο και ταμία του ΔΣ του Συνδέσμου.