Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 09:55

Πορεία σπουδαστών και υπαλλήλων του ΤΕΙ για να μην κλείσει η Λογοθεραπεία

Με μια ακόμα πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας και καθιστική διαμαρτυρία στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Φραντζή διαμαρτυρήθηκαν χθες σπουδαστές και διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Καλαμάτας για το σχέδιο "Αθηνά".

Οι σπουδαστές του Τμήματος Λογοθεραπείας εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο μετακίνησης του τμήματός τους στην Πάτρα, μαζί με σπουδαστές άλλων τμημάτων κι εργαζόμενους στο ίδρυμα.
Επίσης, συναντήθηκαν με το δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα, από τον οποίο ζήτησαν τη βοήθεια του δήμου για να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης σπουδαστών στην πανελλαδική πορεία που θα γίνει αύριο στην Αθήνα. Επίσης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, από τον οποίο ζήτησαν να μάθουν τις κινήσεις που έχουν γίνει από πολιτικής πλευράς για το σχέδιο "Αθηνά".
Για σήμερα ανεστάλησαν οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις στο Δημαρχείο. Οι σπουδαστές θα ζητήσουν το μεσημέρι ενημέρωση από το δήμαρχο για την κάλυψη ή όχι των εξόδων για τη μετακίνηση σπουδαστών στην Αθήνα και αργά το απόγευμα θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Κ.Δ.