Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 19:46

Καλαμάτα: Απάντηση εκπροσώπων γονέων 1ου -2ου ΕΠΑΛ σε Σπ. Χανδρινό

Προς απάντηση των δηλώσεων του κ. Χανδρινού που δημοσιεύτηκαν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας στις 06.03.2024 για τον ανελκυστήρα του 1ου, 2ου και Εσπερινού ΕΠΑΛ Καλαμάτας, εμείς οι εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η προηγούμενη μας τοποθέτηση δεν έγινε για αντιπαράθεση με την παρέμβαση στην εφημερίδα σας και στο Δημοτικό συμβούλιο για τον ανελκυστήρα στο κτήριο που στεγάζονται τα παραπάνω σχολεία.

Αφορούσε μια συγκεκριμένη δήλωση του που δημοσιεύθηκε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας στις 22.02.2024
Απόσπασμα : “δεν ξέρω - δεν επιβεβαιώνω μου έχουν πει από τον Σύλλογο γονέων ότι έχουν μπει λεφτά από το σχολείο”.
Στην απάντηση μας διευκρινίσαμε ότι κανείς από μας τους εκπροσώπους 1ου και 2ου ΕΠΑΛ που παραβρέθηκαν στην σύσκεψη στις 21.02.2024 με τον Δήμαρχο τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις Τεχνικές υπηρεσίες δεν επικοινώνησαν με τον κ. Χανδρινό και ουδέποτε έδωσαν πληροφορίες. Επίσης ήταν μια προγραμματισμένη σύσκεψη που δεν είχε να κάνει με την παρέμβαση του στο Δημοτικό συμβούλιο, είτε υπήρχε παρέμβαση είτε όχι η συνάντηση θα γινόταν.
Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων.
Επίσης του γνωστοποιούμε ότι έχουμε μαζέψει πάνω από 120 υπογραφές μέχρι στιγμής από γονείς των σχολείων μας οι οποίοι μας εμπιστευτήκαν και μας έδωσαν το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε από τους Αρμόδιους φορείς την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τα σχολεία μας ( ανελκυστήρα, παράθυρα, καθαρισμός του προαυλίου χώρο, φθορές που υπάρχουν στο κτίριο. τουαλέτες κτλ.)
Επομένως δεν είμαστε "μεμονωμένα πρόσωπα που δεν εξυπηρετούν την σχολική κοινότητα" όπως μας χαρακτήρισε στις δηλώσεις του ο κ. Χανδρινός.
Κατά την δική μας γνώμη θα έπρεπε να είναι λίγο πιο συγκρατημένος και προσεκτικός στις δηλώσεις και στις τοποθετήσεις του. Από την στιγμή που δεν είναι ενημερωμένος ή δεν τον ενημερώνουν σωστά.
Είμαστε απλοί γονείς αγωνιζόμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό διεκδικούμε τα αυτονόητα για τα παιδιά μας γιατί θεωρούμε και πιστεύουμε ότι τους αξίζει κάτι καλύτερο από τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες στα σχολεία μας.
Εκπροσωπούμε καθαρά τα συμφέροντα της σχολική κοινότητας και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούμε κάποια κομματική παράταξη (όπως άφησε να υπονοηθεί ο κ. Χανδρινός στις δηλώσεις του).
Με εκτίμηση
Εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων: Χιώτης Παναγιώτης, Βλάσση Μαρία, Καραφύλη Στέλλα, Valcheva Nadezhda (Διπλάρη).