Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 09:32

Μια νέα ελληνική πλατφόρμα σου επιτρέπει να νοικιάσεις τα εργαλεία ή μηχανήματά σου σε άλλους

 

Το daneise.gr σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις αλλά και να βγάλεις χρήματα μέσα από ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ.

 

Μέσω της πλατφόρμας www.daneise.gr μπορείς να νοικιάσεις ή και να αναζητήσεις εργαλεία/μηχανημάτα με την άμεση επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή:

Διαθέτεις δικά σου εργαλεία ή μηχανήματα; Τώρα μπορείς να καταχωρήσεις όσες αγγελίες θέλεις με αυτά και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Αναζητάς εργαλεία ή μηχανήματα; Μπορείς να νοικιάσεις το εργαλείο ή μηχάνημα που χρειάζεσαι για περιστασιακές ή άλλες εργασίες όποτε το θέλεις και οπουδήποτε στην Ελλάδα.

 

Πρωτοτυπία του www.daneise.gr είναι και η επιλογή Υποστήριξη στη Χρήση (www.daneise.gr/support), όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί ο ίδιος το εργαλείο του στο χώρο του ενοικιαστή. Με τον τρόπο αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να βρει μέσω της πλατφόρμας εργαλεία/μηχανήματα που απαιτούν εξειδικευμένη γνώση για το χειρισμό τους, ενώ ο κάτοχος των εργαλείων:

  • -έχει την άμεση επίβλεψη των εργαλείων του,
  • -εξυπηρετεί τον ενοικιαστή καθώς γνωρίζει το χειρισμό του εργαλείου,
  • -αν είναι επαγγελματίας ή κατάστημα, μπορεί να αυξήσει την αμοιβή του ορίζοντας ένα κόστος για την υποστήριξη στη χρήση.

Να αναφερθεί ότι η πλατφόρμα απευθύνεται και σε επαγγελματίες και καταστήματα που θέλουν να καταχωρήσουν τα εργαλεία ή μηχανήματά τους.