Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 19:29

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας: Ικανοποίηση από την σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας

 

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το εργασιακό ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ) συμμετείχε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας.

Στη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου τον ΣΚΕΑΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μαλαπέτσας και ο γραμματέας Παναγιώτης Κομπογιαννίτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου: Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Η άμεση ανταπόκριση του υπουργείου στα αιτήματα μας καθώς και η σύσσωμη παρουσία όλης της ηγεσίας του υπουργείου στη συνάντηση δείχνει ότι τα θέματα της εστίασης απασχολούν πραγματικά το υπουργείο.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας, στη συζήτηση ακούστηκαν απόψεις και παραδείγματα για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος από όλους τους παρευρισκόμενους Προέδρους. Η συνάντηση εργασίας διάρκεσε μία ώρα και σαράντα λεπτά και ο υπουργός αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι από το υπουργείο έδειξαν να κατανοούν την πολυπλοκότητα του κλάδου. Μάλιστα για κάποια από τα θέματα ο Υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει λύση ο ίδιος άμεσα. Η συζήτηση έκλεισε με την προτροπή από τον υπουργό να επαναληφθεί ακόμη μία συνάντηση πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου που θα γίνει το Νοέμβριο.