Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 08:30

Νατσιός από Καλαμάτα για τη "Νίκη": "Θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα στις ευρωεκλογές"

 

Τη σιγουριά ότι η “Νίκη” στις ερχόμενες ευρωεκλογές “θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα, για το οποίο κάποιοι δεν θα τρίβουν, αλλά θα κλαίνε και τα μάτια τους”, εξέφρασε χθες σε δήλωσή του στην Καλαμάτα ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός, πριν την εκδήλωση που οργανώθηκε στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.

Κι εκτίμησε ότι “ο λαός θα τιμωρήσει παραδειγματικώς αυτούς που περιφρονούν την πίστη του, την παράδοσή του και κυρίως τον ιερό θεσμό της οικογένειας”.

Ο κ. Νατσιός δήλωσε ότι “με πολλή χαρά ερχόμαστε στον ιερό αυτό τόπο, γιατί πάντοτε έλεγα στους μαθητές μου ότι από δω ξεκίνησε η αγιασμένη επανάσταση του ‘21. Η περιοδεία μας εντάσσεται στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές. Και είμαστε σίγουροι ότι η «Νίκη» στις επόμενες ευρωεκλογές θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα, για το οποίο κάποιοι δεν θα τρίβουν, αλλά θα κλαίνε και τα μάτια τους. Αναφέρομαι στα κόμματα, τα οποία κυβερνούν σήμερα την πατρίδα. Βάζω πληθυντικό αριθμό, γιατί σε πολλά νομοσχέδια η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν από κοινού αποφάσεις και νομοσχέδια, που ντροπιάζουν τον λαό μας. Και κυρίως εντοπίζω τον λόγο μου στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων”.

Στην εκδήλωση  με θέμα “Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό”, που ξεκίνησε με προσευχή, μίλησαν ο πρόεδρος Δ. Νατσιός και ο βουλευτής Αχαΐας Σπύρος Τσιρώνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Νότιου Τομέα Νίκος Βρεττός και προλόγισε ο Δημήτρης Αδαμόπουλος, τοπικό στέλεχος.

Αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών, ο Δ. Νατσιός έκανε λόγο για προδότες, νενέκους πολιτικούς και ανέφερε ότι “όταν η «Νίκη» γίνει κυβέρνηση, θα σκίσει όλες τις προδοτικές συμφωνίες”.

Ο Σπ. Τσιρώνης υποστήριξε ότι “όλα τα νομοσχέδια «μυρίζουν» ολοκληρωτισμό” και αναφέρθηκε τον ροζ, τον ψηφιακό και τον δημογραφικό ολοκληρωτισμό.

Ο Ν. Βρεττός παρατήρησε ότι η Εξεταστική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση “για να συγκαλύψει το έγκλημα”, εκτίμησε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προώπων και παρατήρησε πως 1,3 εκατομμύρια πολίτες ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σε δήλωσή του ανέφερε πως “χαιρόμαστε που ήρθαμε στην όμορφη και ιστορική πόλη, την Καλαμάτα. Θέλουμε από ένα ιστορικό μέρος, όπως είναι η πόλη σας, να ξεκινήσουμε την πορεία προς τις ευρωεκλογές, που έχει να κάνει με τις παραδόσεις μας, αλλά και με τον εκσυγχρονισμό” και πρόσθεσε: “Εκσυγχρονισμό, όμως, που έχει να κάνει με τις δυνατότητες που έχουμε ως Ελληνες να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και όχι περιοριστούμε. Ολα τα νομοσχέδια και ειδικά το πρόσφατο που χτυπάει τον πυρήνα της οικογένειας, είναι ένα νομοσχέδιο, που είναι αντίθετο με τα ήθη και τις παραδόσεις του λαού μας  Θέλουμε στις ευρωεκλογές όλοι οι Ελληνες και οι συντοπίτες σας να δώσουν το μήνυμα προς μια άλλη κατεύθυνση”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Νίκης” - σεισμολόγος Ακης Τσελέντης.

Γ.Σ.